Tai chi is de kunst van het weglaten

Norbert Reinderman, Den Helder

Welkom op de site van Tai Chi Den Helder. Deze website is de opvolger van een eerdere blog waar ik aanvankelijk alle info over Tai Chi en Tai Chi Den Helder had ondergebracht. Hoewel het internet bol staat van de info over Tai Chi en Chi Kung viel het me op dat er maar weinig sites zijn die de moderne wedstrijdvormen in woord en beeld toelichten. Vandaar dat ik getracht heb alle nuttige informatie van internet (Nederlands en Engels) te verzamelen en zo overzichtelijk mogelijk weer te geven. Middels www.jimdo.com heb ik deze site relatief makkelijk opgebouwd en doe mijn best om de informatie in de toekomst verder uit te bouwen. Uiteraard is deze info niet voorbehouden aan de jutters en zijn alle liefhebbers van Tai Chi en Chi Kung welkom op hier rond te neuzen.
Indien je nog leuke foto's hebt van demonstraties of interessante links over tai of chi kung, mail het dan naar nreinderman@gmail.com zodat ik deze toe kan voegen.
Voor wie het nog niet was opgevallen, ben ik zelf dus ook een fanatieke beoefenaar van Tai Chi en Chi Kung en in navolging van mijn docent Jan Plomp vind ik het leuk om andere mensen zoveel mogelijk te informeren over deze wondere kunst.